Bilinnredning

Sortimo bilinnredning

En Sortimo bilinnredning er mye mer enn kun en reol i lasterommet til varebiler. For Sortimo tilbyr løsninger for mer produktivitet, en bedre lønnsomhet og tilfredse medarbeidere, firmaeiere og først og fremst kunder.

Bilinnredning for alle yrker - Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!

NOWAS har komplett servicesenter i Drammen (Kobbervikdalen) for bilinnredning. Vi leverer bilinnredning til mange bilforhandlere og vi monterer også bilinnredningsprodukter for flere forskjellige produsenter.

Vårt servicesenter monterer bilinnredning for flere ulike bilforhandlere, slik at de kan få optimal bilinnredning uavhengig av hvilket bilmerke de selger.
Vårt mål er å gjøre det enkelt for fagfolk å gjøre en god jobb. Med bilinnredning montert på vårt servicesenter får du fagtilpassede løsninger eller du kan velge full skreddersøm. Uansett hvilket fag du jobber med, er det tatt hensyn til de tingene du bruker i ditt daglige arbeide.

Kontakt oss, så ordner vi en tegning av løsningen i den bilen du ønsker den inn i. Vi monterer bilinnredninger, spesialtilpasset servicebiler, verkstedsbiler og håndverksbiler. NOWAS tilbyr i Drammen muligheten for komplett ferdig bil med alt fra innredning og kledning til lys og dekor. Kontakt oss, vi er klare til å planlegge din bilinnredning. 

Vi skreddersyr bilinnredningen til deg. Det er deg innredningen skal fungere for.

 

SR5 Globelyst4 FlexRack2.0

Bilinnredninger fra Sortimo sørger for orden og struktur i varebilen og gir en oversikt over de medbrakte arbeidsmaterialene. De er konstruert slik at prosessene i løpet av arbeidsdagen blir mer profesjonellesikrere og mer lønnsomme. De gjennomtenkte organiseringssystemene muliggjør en perfekt intuitiv håndtering, sparer mye tid på leting etter passende verktøy og gjør lastsikringen til en lek. 

Oversikt over Sortimo bilinnredninger

SR5 › Globelyst4 › Xpress reoler ›