Profesjonelle rentvannssystemer

Rentvannssystemer - vinduspuss med ultrarent vann!
Professjonelle rentvannnsystemer for vask av vinduer, glasspaneler og fasader . Rengjøring av vinduer og glassfasader med ultrarent vann blir kontinuerlig mer og mer integrert i  profesjonell  vinduspuss. NOWAS AS er Skandinavias ledende totalleverandør i rentvannssystemer. Vi har et bredt internasjonalt nettverk av distribusjonsavtaler, og leverer profesjonelle rentvannssystemer til hele Skandinavia - til absolutt sterke priser.

Vinduspuss med rentvannssystem gir større frihet, da det er mulig å håndtere vinduspuss i høyden fra stueplan. Dette øker sikkerheten for vinduspusseren.
Ønsker Du den beste løsningen innenfor rentvannssystemer til vinduspolering / vindusvask med vannførende teleskopstenger, da er du kommet til rett sted. Produktkataloget vårt inneholder utstyr for rentvannsystemer som er produsert i flere lander. Vi samarbeider med produsenter som er ledende på sitt felt.
Vi har et bredt produktspekter innenfor rentvannssystemer. Komplett rentvannssystemer klar til bruk  er tilgjengelig i flere utgaver og varianter, vi står klar på å finne den løsningen du behøver.
For deg som ønsker å bygge systemet selv, kan vi levere komponenter og deler etter dine ønsker.
Forskjellige jobb, forskjellige muligheter, forskjellige løsninger!
Den kombinerte erfaring mellom oss og vår produsenter garanterer deg en god løsning.

NOWAS tilbyr Skandinavias beste utvalg i rentvannsystemer til professjonel vindusvask og vinduespuss.
Vi leverer rentvannssystemer, som veldig lett kan tilpasses etter individuellt behov. Søker Du et mindre og økonomisk rentvannssystem til mindre jobb? Eller kanskje et større rentvannssystem praktisk for større og mer krevende vinduspusserjobb? Kanskje det er fordelaktig om flere kunne anvende systemet samtidig?
Vi kan hjelpe deg uanset behovet ditt!

Vannbærende teleskopstenger til vinduspuss
NOWAS har et omfattende produktspekter i vannførende stenger for bruk i jobb med ultra rent vann. Vi kan tilby alt fra økonomisk glassfiber teleskopstenger, til lette teleskopstenger i ekstra stiv karbonfiber - absolutt toppkvalitet når du arbeider høyt oppe. NOWAS AS kan tilby deg verdens letteste vannførende teleskopstang i karbonfiber.
Vi kan levere teleskopstenger som rekker til 24 meters høyde - en rekkevidde på 25 meter!

Vi fører et bredt utvalg av teleskopstenger og vaskebørster fra velkjendte internationale merker som: Unger HiFlo teleskopstenger, Unger N-Lite teleskopstenger, Super-Max teleskopstenger, Super-Lite karbonfiber teleskopstenger, SLX karbonfiber teleskopstenger, N-Tech teleskopstenger, EcoLite teleskopstenger, UltraLite vannførende stenger og flere andre modeller.
NOWAS tilbyr Skandinavias  største utvalg av vannførende stenger for rentvannsystemer.

Tilbehør til rentvannsystemer
NOWAS har i tillegg et bredt utvalg av tilbehør til alle typer rentvannssystemer. Som eksempel tilbyr vi vannkvalitetsmåler til å teste kvaliteten av det rene vann. Vi har en rekke forskjellige fittings og koblinger til rentvannssystemer. Dette gir deg veldig mange muligheter for kombinasjoner i rentvannssystemet. I tillegg finner du filtre og filterhus til vannrensning, vannslanger og slangetromler i toppkvalitet og mye mye mer.
Er det noe som du ikke finner online på nettbutikken vår? Kontakt kundeservice for mer informasjon.

Vi kan tilby det utstyr til rentvannssystemer som stemmer med behovet ditt!


Klikk her for å komme til vår kategori: Rentvannssystemer for Vinduspuss og Fasaderengjøring