Sortimo Globelyst4 Kjøretøysinnredning

Kjøretøysinnredningen Sortimo Globelyst4 
Kjøretøysinnredningen Globelyst4 gir maksimalt med tilpasnings­mu­ligheter, har høy motstandsevne og tillater en perfekt intuitiv håndtering.

Globelyst4 – den velkjente standarden. Planlegg og installer etter individuelle krav.

Sortimo Kjøretøysinnredningen Globelyst4 sørger for orden, struktur og sikkerhet i varebilen. Det intelligente organisasjonssystemet fra Sortimo sikrer målrettede arbeidsprosesser og bidrar dermed til økt effektivitet i hverdagen. Med faglig rådgivning vil kjøretøysinnredningen tilpasses nøyaktig etter dine behov og utnytte plassen i varebilen best mulig. Globelyst4 oppfyller bransjespesifikke krav med et bredt utvalg av tilbehør og mobile sortiment. Det integrerte ProSafe lastesikringsystemet sørger for rask og sikker lasting og sikring av transportvarer.

Sortimo Globelyst4 – innredning - klar for alle utfordringer 
Globelyst4 organisasjonssystem muliggjør høye individualiseringsmuligheter og gir en direkte oversikt over varebilens materiale. Organiseringshjelpen i bilinnredningen sikrer at det lange, store og minste materialet finner sin plass, uansett industri.

Kontakt NOWAS, vi er klare til å skreddersy bilinnredningen til deg. Vi ordner en tegning av løsningen i den bilen du ønsker den inn i. NOWAS har også komplett servicesenter i Drammen (Kobbervikdalen) for bilinnredning. Kontakt oss, vi er klare til å planlegge din bilinnredning.