• Kan jeg handle som privatperson, uten organisasjonsnummer?

Du kan ikke handle som privatperson hos NOWAS AS. Vi er et grossistselskap som utelukkende selger til bedrifter og institusjoner.

 

• Kan jeg handle med GLN-nummer?

 

Ja, du velger bare "Institusjon" som kundetype når du skal betale. Da får du mulighet til taste inn GLN-nummeret i inntastingsboksen.

 

• Hva er RABATKODEN?

 

Vi sender en gang i blant ut rabatkoder som gir rabatt på dine kjøp hos NOWAS AS. For å få den neste rabatkoden vi sender ut kan du med fordel melde deg på vårt nyhetsbrev, og like vår facebook-side.

 

• Jeg får ikke valgt "Godkjenn og Betal" i innkjøpskurven?

 

Grunnen kan være at det mangler detaljer i inntastingen. F.eks. skal det tastes inn et gyldig Org-nummer. Når gyldig nummer tastet inn, vil det være en grønn ramme rundt feltet. Hvis rammen er rød, er det en feil i Org-nummeret. Tast inn nummeret igjen tall for tall.

 

• Hvorfor virker mitt organisasjonsnummer ikke?

 

Det er viktig at det ikke er noe opphold foran Org-nummeret. Det er også viktig at Org-nummeret tastes inn tall for tall og ikke kopieres og settes inn.

 

• Mitt organisasjonsnummer er tastet korrekt inn, men blir fortsatt ikke akseptert?

 

Det er viktig at det ikke er noe opphold foran Org-nummeret. Det er også viktig at Org-nummeret tastes inn tall for tall og ikke kopieres og settes inn. Hvis du fortsatt opplever problemer, kan det være fordi du bruker en eldre type nettleser. Vi anbefaler de nyeste versjoner av Edge, Safari, Chrome og Firefox.

 

• Jeg finner ikke det produkt jeg søker på hjemmesiden?

 

Hos NOWAS AS har vi over 20.000 produkter i vårt sortiment. Den beste måten å finne et spesifikt produkt er ved å bruke vår intelligente søkefunksjon. Prøv å beskrive hva du forsøker å finne så nøyaktig som mulig, så kommer det forslag til produkter og den kategori du muligvis søker.

 

• Hvordan oppretter jeg en brukerprofil på hjemmesiden?

 

Klikk her for å komme til vår registreringsside: https://www.nowas.no/opprett-brukerkonto/

 

• Hvorfor er det frakt på min ordre?

 

Hos NOWAS AS har vi faste lave satser for frakt alt etter ordrens størrelse og vekt. Det aktuelle fraktbeløpet tilpasses automatisk når du legger varer i innkjøpskurven, og fremkommer når du går til kassen.